missie en visie

  1. Missie en Visie 

De missie van Zorgboerderij Molenhoek, is het vervullen van arbeidsplaatsen bij bedrijven in de agrarische sector. Zorgboerderij Molenhoek wil graag de overgang zijn tussen school en werkplek. Door als werkmakelaar op te treden in de regio. Door mensen een plek te bieden waar ze succes ervaring mogen komen opdoen, waar men hun kwaliteiten ontdekt en leert te gebruiken. Waarmee ze bij een werkgever een gedreven en positieve medewerker kunnen zijn. Zorgboerderij Molenhoek wil alle gebieden van arbeid bekleden. Van binnenkomst op dagbesteding tot het uitstromen naar een baan met jobcoach voor bedrijf en werknemer.

Visie

Iedereen heeft kwaliteiten. Dus ook iemand met een handicap of iemand die door andere redenen een afstand tot de arbeidsmarkt heeft. Wij helpen mensen weer in balans te komen, te ontwikkelen in vaardigheden die je nodig hebt om te werken. En om eigen interesses en talenten te ontdekken.

We gaan uit van de mogelijkheden van mensen en niet van de valkuilen of beperkingen. We kunnen daar rekening mee houden, maar iedereen is bij ons mens!