Opleidingsplan

Zorgboerderij Molenhoek is een jonge kleine organisatie, die ook klein wenst te blijven. Klein als in kleinschalig, veel aandacht en prikkelarm voor de cliƫnt. Maar ook klein als onderneming, een groot gezin waar veiligheid, geborgenheid, aandacht en ontwikkeling bovenaan staan. Zowel voor de client als voor het personeel.

Zelf ben ik naast bestuurder ook begeleider, en is er ruimte voor maximaal 2 personeelsleden. Bij voorkeur kleine contracten. Als bestuurder zal ik langzaamaan meer afstand van het begeleiderschap gaan nemen, en me meer gaan richten op het besturen van de Zorgboerderij. Ik ga me richten op de kwaliteit van zorg en mogelijkheden gaan scheppen voor het kwalificeren van het personeel.

Voor aankomend jaar (2022) zijn er 2 bijscholingen nodig. Naast de Zorgboerderij Molenhoek is Woonzorg de Pastorie in opstart, deze cursussen wil ik combineren tussen de 2 zorgorganisaties.

CursussenVoor wie
BHV en ReanimatieNatasja en Jochem
Medicatie verstrekkingNatasja en Jochem

Jaarlijks wil ik een budget vrij gaan maken van 5% van de loonkosten, die ervoor dienen te zorgen dat het personeel voldoende gekwalificeerd is.